... al unui inginer

Sunday, June 21, 2009

Marea!

Sambata dimineata, dupa 4 ore de somn, ne-am trezit cu noaptea in cap si am pornit spre marea cea mare. Am gasit-o asa cum nu am mai gasit-o vreodata: curata, linistita la inceput, apoi furioasa... E drept ca de data asta am cautat-o in alta parte, acolo unde marea e libera si neimblanzita. Am incercat sa mergem pe plaja de la Vadu, dar am sfarsit prin a ne bucura de mare in comuna Corbu.

Plaja de la Vadul, situata la 15 km nord de Navodari, este o limba de nisip lunga de aproape 36 km, care se interpune intre mare si delta. Aceasta frantura de rai, parte a Biosferei Delta Dunarii, este rezervatie naturala. Acesta este motivul pentru care nu am putut merge acolo si sper ca aceasta sa fie si forta care sa o salveze de la disparitie.

Plaja din Corbu este insa cea de care ne-am bucurat. O mana de corturi aruncate pe o plaja curata, cu un nisip extrem de fin. Cativa oameni intinsi la soare, si zmeie care se luptau cu vantul. Ne-am bucurat de ea pana cand frigul ne-a trimis departe.

Ne-am oprit in Constanta unde am mancat bine; apoi ne-am intors acasa. Ne vom intoarce!

4 comments:

Anonymous said...

mergand pe litoral de curand am inteles ca romanii nu au viziune inca. nu exista un plan de urbanism nicaieri - si nici nu va fi in viitorul apropiat din pacate - mai bine mergi in salbaticie, cum spuneai, unde natura a desavarsit deja in mare parte "planul"

Anonymous said...

Sper sa-ti fost de bine pe plaja la Corbu....

Semnat :

Un cunoscut :P

Bogdan said...

Bine ca a plecat udrea ca ne duceam la fund de tot.......

Anonymous said...


Что делать, если ребенок грызет электропроводку и радостно смеется, когда его бьет током?
[url=http://eyesvision.ru/laser-correction][color=#E4F4FE]лазерная коррекция зрения[/color][/url]